Menu
dossard

20 km door Brussel 2019 : go!

Ook dit jaar zal het team van de Keten van Hoop België de 20 km door Brussel meelopen. Alleen of in groepsverband (met vrienden, familie, collega’s,…), beleef met ons mee deze fantastische, sportieve en solidair challenge!

Inschrijving

Vul het inschrijvingsformulier in vóór 29 maart 2019 : https://bit.ly/2MCoa1F

Om je inschrijving te bevestigen, stort 40€ op het rekeningnummer BE28 0882 1265 5620 van de Keten van Hoop België met als mededeling: “inschrijving 20km 2019 + naam en voornaam”. Dit bedrag omvat de kosten voor het rugnummer, het t-shirt van de ploeg en de logistieke steun op de dag zelf (onthaal, gesloten kleedkamer nabij de start, tussendoortje,…).

Je krijgt een bevestigingsmail na ontvangst van je betaling.

visuel 20km 2019 - V2

Benen, ademhaling en generositeit om kinderen te redden!

Dit jaar wordt het sponsor bedrag verdeeld over twee projecten:

– De missie van pediatrische orthopedische chirurgie uitgevoerd in juni 2019 door een vrijwillige medische team in Katanga, in het oosten van de Democratische Republiek Congo. Ter plaatse kunnen ongeveer veertig kinderen met misvormingen van de benen worden geopereerd en hun mobiliteit terug krijgen

– Het onthaal en verzorgen in België van een kindje die lijdt aan een hartafwijking.

Meer details over de sponsoring, trainingen en het verloop op de dag zelf (afhalen dan de rugnummers enz,…) zullen je toegestuurd worden zodra de inschrijvingen afgesloten zijn.
Hebt je nog vragen? Neem contact via 20km@keten-hoop.be of 0478/60 50 98.

Groepen en bedrijven die een gepersonaliseerde aanpak wensen, mogen contact opnemen met Catherine de Pierpont (catherine.depierpont@keten-hoop.be of 0478/60 50 98).

Deel dit bericht!

Over de auteur : admin


0 berichten

Gerelateerd bericht

  TOP