Menu

Het versterken van de technische en medische infrastructuur is essentieel en noodzakelijk om ervoor te zorgen dat kinderen opgenomen kunnen worden in betere omstandigheden.

Gespecialiseerde uitrusting laat toe om complexe ingrepen te voeren. De kwaliteit van het medisch materiaal heeft op zijn beurt invloed op de lengte van de ingrepen, wat ook zorgt voor een kortere verdoving en revalidatie.

Keten van Hoop brengt medisch materiaal mee dat zorgt voor optimale werkomstandigheden van de medische teams te plaatse.

Naast haar eigen investeringen, kan Keten van Hoop rekenen op giften van medische bedrijven, herstelling van bestaand materiaal…

Partner ziekenhuizen die genoten van medisch materiaal van Keten van Hoop

In 2015, 22 diensten in partner ziekenhuizen van Katen van Hoop hebben kunnen rekenen op  materiaal van Keten van Hoop:

– In Senegal, in het Albert Royer Ziekenhuis, de fysiotherapie en chirurgische diensten (2)

– In Benin, in het Tanguiéta Ziekenhuis, de diensten pediatrische orthopedische en KNO chirurgie, fysiotherapie en orthopedische hulpmiddelen(4)

– In Ruanda, in het King Faisal Ziekenhuis, de operatiezaal, de reanimatie dienst en de afdeling cardiologie (3)

– In Nicaragua, in La Mascota Ziekenhuis, de diensten hartchirurgie, urologie en orthopedie, de reanimatie- en verdovingsafedlingen (5)

– In Democratische Republiek van Congo, in het Ngaliema ziekenhuis, de diensten chirurgie, de reanimatie en verdovingsafedlingen, de pediatrische consultatie, de wasruimte, het laboratorium, de bloedbanken in Kalembe Lembe, de pediatrische dienst (8)

  TOP