Menu

13/9 : Internationale Dag van het Testament voor het Goede Doel

13 september is de Internationale Dag van het testament voor goede doelen. Elke dag voegen 5 Belgen een goed doel toe aan hun testament. Hebt u er ooit al aan gedacht ?

Keten van Hoop in zijn testament opnemen is nieuwe hoop geven aan kinderen 

Door je nalatenschap geheel of gedeeltelijk na te laten aan Keten van Hoop België, bied u een toekomst aan de vele kinderen die geboren worden in landen waar de toegang tot de zorg die ze nodig hebben niet gegarandeerd is.

Keten van Hoop België steunt lokale initiatieven om de toegang tot pediatrische gezondheidszorg te verbeteren: kinderverzorging, opleiding van medisch personeel, levering van materiaal.

5 goede redenen om Keten van Hoop België op te nemen in uw testament

 1. Betrouwbaarheid
  Keten van Hoop België bestaat al meer dan 25 jaar en werkt met medische experten die zeer toegewijd zijn aan de missie van de vereniging.
 2. Missie: kinderen redden
  Onze missie is heel concreet en omvat het verzorgen van kinderen: raadplegingen, operaties, pre- en postoperatieve zorg.
 3. Duurzaamheid
  Ons werk is op lange termijn. We organiseren talloze opleidingen voor lokaal medisch personeel, doen aan belangenbehartiging en zamelen fondsen in zodat de armste gezinnen essentiële zorg voor hun kinderen kunnen betalen. Ons doel? De kwaliteit van en toegang tot pediatrische zorg op lange termijn verbeteren.
 4. Transparantie
  Keten van Hoop België leeft strikte regels na om een transparant en nauwgezet beheer van de haar toevertrouwde fondsen te garanderen. Ons jaarverslag is beschikbaar op onze website of op aanvraag. Onze rekeningen worden gecontroleerd door externe auditors en gepubliceerd door de Nationale Bank van België, op de websites goededoelen.be en donorinfo.be en we zijn lid van de VEF (Verenging voor Ethiek van Fondsenwerving).
 5. Legaten: er zijn verschillende soorten legaten mogelijk, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Aarzel niet om contact op te nemen met uw notaris of met de directeur van onze vereniging.

Meer info ?

Raadpleeg ons dossier over legaten en testamenten  :Testament_be_digitale_gids_NL_KETEN VAN HOOP BELGIË

CONTACT

Anita Clément de Cléty
Manager Keten van Hoop België
anita.clement@keten-hoop.be
02 764 20 60
0478 60 50 98

 

 

Deel dit bericht!

Over de auteur : admin


0 berichten

Gerelateerd bericht

  TOP