Menu

Challenge Increvable: € 3.825,66 opgehaald!

Loïc en Bina hebben tussen 17 en 26 juni lekker 1.100 km door 5 landen gefietst!

De naam van hun project “Increvable Challenge” (Challenge Onverwoestbaar) was echt verdiend.

Ze hebben ook de mooie som van € 3.825,66 verzameld om kinderen met hartproblemen te laten verzorgen. We danken hen hartelijk voor hun inzet.

Hoe is dit avontuur ontstaan?

Het idee voor deze Challenge kwam toen Rosy, die in 2016 geboren werd met een complexe hartafwijking, opgenomen was in het ziekenhuis. Tijdens haar ziekenhuisopname, die 11 maanden duurde, smeedden haar ouders, Loïc en Clarisse, speciale banden met de medische teams.

Zo kwamen ze te weten dat naast de vele inspanningen dat ze voor Rosy en andere zieke kinderen op de kinderafdeling leverden, sommigen ook een deel van hun vrije tijd besteedden aan medische missies met de Keten van Hoop België, in landen waar kinderen niet goed konden worden behandeld.

Dat vonden ze geweldig en het motiveerde hen om zich in te zetten, om hen dan ook te bedanken voor het leven van Rosy. Een gebaar in ruil voor hun inzet.

Het doel van hun Challenge: een missie voor pediatrische hartchirurgie mee te helpen financieren, die gepland staat voor eind 2021 in de Democratische Republiek Congo.

Om meer te weten over hen en hun project:

Deel dit bericht!

Over de auteur : admin


0 berichten

Gerelateerd bericht

  TOP