Menu

Om kinderen te verzorgen et te redden, laten we training op afstand ondersteunen

In de afgelopen maanden is de training op afstand vooral ontwikkeld in de provincie Hoog Katanga, in de Democratische Republiek Congo. Professor Greta Dereymaeker, een Belgische pediatrische orthopedisch chirurg en actief lid van orthopedische chirurgie missies in deze regio, was in staat om een reeks workshops op te zetten over de diagnose en het beheer van klompvoeten. De klompvoet is een geboorteafwijking waarbij de voet vervormd is.

Zorgen voor kinderen met een zware motorische handicap

Dankzij snelle internettoegang gefinancierd door Keten van Hoop België, presenteren lokale teams via videoconferenties en met behulp van foto’s en video’s, gevallen van kinderen met een zware motorische handicap. Dankzij haar uitgebreide professionele en praktijkervaring kan professor Greta Dereymaeker hen begeleiden in de therapeutische behandelingen die zowel op operatieniveau als voor de revalidatie moeten worden ondernomen.

Een gift doen

Om deze trainingen en raadplegingen op afstand voort te zetten, zal Keten van Hoop België deze toegang tot snelle internetverbindingen verder financieren om de uitwisseling van informatie, documenten en video’s mogelijk te maken, maar ook om op afstand de behandelingen door lokale teams te begeleiden.

Uw steun kan het verschil maken! Al deze kinderen worden verzorgd dankzij een grote keten van solidariteit waar u deel van uitmaakt. Bedankt!

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht!

Over de auteur : admin


0 berichten

Gerelateerd bericht

  TOP