Menu

Ze zetten zich in voor Keten van Hoop België

Jo heeft 10 km te voet afgelegd, Emilien start met een inzamelingsactie ter gelegenheid van zijn 10de verjaardag, anderen hebben hun huwelijk of de geboorte van hun kind gevierd onder het teken van de solidariteit. Ze hebben Keten van Hoop België betrokken bij belangrijke gebeurtenissen in hun leven en op die manier kinderen in nood geholpen.

In naam van alle kinderen die met een glimlach en in goede gezondheid hun leven hebben hernomen zeggen wij u van harte dank !

Een sportieve uitdaging

Op 1 februari heeft Jo de kou getrotseerd en, met sponsoring, 100 km te voet afgelegd. Voor meer informatie kunt u zijn Facebookpagina raadplegen :…

Verjaardagen

Velen kiezen voor een solidaire actie ter gelegenheid van hun verjaardag. In plaats van geschenken te ontvangen verkiezen ze hun familieleden en vrienden uit te nodigen een gift te doen ten gunste van Keten van Hoop België. Deze maand heeft Emilien, een jongetje van 10 jaar, ter gelegenheid van zijn verjaardag beslist fondsen in te zamelen voor Keten van Hoop België.

Huwelijken

Anne-Charlotte en Tanguy, Elisabeth en Vincent, Laurent en Florence… Deze koppels hebben hun huwelijksbelofte in het teken van vrijgevigheid en solidariteit geplaatst. Hun mooi gebaar geeft zoveel hoop !

Geboortes

Sommige ouders kiezen ervoor om hun geluk te associëren met het lot van andere kinderen in de wereld. Dit was de keuze van Pierre-Louis en Anne : zij steunden ons project in Benin ter gelegenheid van de geboorte van hun zoontje Pierre.

Deel dit bericht!

Over de auteur : admin


0 berichten

Gerelateerd bericht

  TOP