Menu

Nieuws van de kindjes in België !

SHILO, vanuit Rwanda, is terug naar huis na een geslaagde hartoperatie!

Het is een ziek, moe kind die we hebben zien aankomen. Maar hij gaat helemaal genezen terug naar huis, rond en gezond!

Shilo départ                                Shilo eating

Hartelijk dank aan alle mensen die hem gesteund hebben : zijn ouders die ons hun kind toevertrouwd hebben, zijn dokter ter plaatse, de vrijwilligers van Piloten zonder Grenzen België, de medische en paramedische teams van het Universitair Ziekenhuis Saint-Luc te Brussel en zijn onthaalgezin, die met veel liefde voor Shilo zorgde tijdens zijn verblijf in België.

Shilo gaat terug naar huis, en ABIZEYE,  komt eraan… Abizeye komt van het eiland in Zuid-Kivu, in DRCongo. en is zwaar door een … Hij zal kunnen genezen worden in België dankzij het Keten van Hoop België en de vele mensen die voor zijn verhaal vielen. 3 operaties zullen noodzakelijk zijn om ervoor te zorgen dat hij terug kan lachen, eten en en normaal leven lijden.

Abyzeye_20181130

 

VOOR ABI, DOE EEN GIFT !

Ook u kunt ABI steunen met een gift via Facebook

Of door een gift te doen via de rekening Belfius BE 28 0882 1265 5620, BIC GKCCBEBB van de Keten van Hoop België met als communicatie ” gift – ABI”.

Hartelijk dank voor uw vrijgevigheid : alle giften zijn belangrijk voor ABIZEYE en zijn ouders, die niet beschikken over de middelen om hun kind te laten opereren!

Deel dit bericht!

Over de auteur : admin


0 berichten

Gerelateerd bericht

  TOP