Menu

Nieuws van de kindjes die in België geopereerd werden

Bye Bye Awezaye!

Na een verblijf van 12 weken in België is Awezaye  op 26 juli naar huis teruggevlogen. Ze was zo blij haar vele broers en zussen terug te zien op het Idjwi eiland in het oosten van de DRCongo.

Awezaye en haar ouders weten dat de verschillende ingrepen die nodig waren om haar te genezen van een gezichtsmisvorming goed zijn afgelopen. De resultaten zullen met de tijd nog beter worden. Haar vader schrijft ons: “We zijn zo blij met de verandering, iedereen heeft hier gevierd! Awezaye is zo blij, we kunnen alle mensen die haar geholpen hebben in België niet dankbaar genoeg zijn.”

Awezaye heeft iedereen die haar mocht ontmoeten gecharmeerd met haar vreugde en moed.

Een lange keten van solidariteit was nodig om Awezaye te laten verzorgen in België: hartelijk dank aan iedereen voor de inzet en jullie vrijgevigheid!

 

Merveille is ondertussen terug bij haar gezin in Kinshasa en het meijse en haar familie waren héél blij bij elkaar terug te zijn!

Hartelijk dank aan iedereen: haar super gastgezin in België, de teams van het UZ Saint-Luc te Brussel, de vrijwilligers van Piloten Zonder Grenzen die voor de kinderen zorgen tijdens hun heen-en terugreis, de racers van de 2019 editie van de 20 kms door Brussel, de kindjes die kozen om Merveille te steunen ter gelegenheid van hun communiefeest, en alle trouwe vrienden van de Keten van Hoop België.

We verwachten in de komende weken Eliana, Jacques, Leslie en Stacy. Eliana en Stacey, vanuit de DRCongo, zullen geopereerd worden van een hartafwijking in België. Jacques en Leslie, afkomstig uit Burundi, zullen geopereerd worden van een orthopedische afwijking.
Deel dit bericht!

Over de auteur : admin


0 berichten

Gerelateerd bericht

  TOP