Menu

Sponsor het team van Keten van Hoop bij de start van de 20 km door Brussel

Op zondag 28 mei starten niet minder dan 100 lopers aan de 20km door Brussel ten gunste van Keten van Hoop België !

Steun hen door deel te nemen aan hun inzamelingsactie via I RUN FOR “KETEN VAN HOOP”.

We verwachten u ook talrijk langs het parcours om de lopers aan te moedigen.

De opbrengst wordt gebruikt om de toegang tot en de kwaliteit van de pediatrische gezondheidszorg te verbeteren en steunt in het bijzonder 2 projecten:

  • De opvang en openhartoperatie in België van Rolf, een 7-jarig jongen uit de Democratische Republiek Congo. Rolf is geboren met een hartafwijking die hem geleidelijk uitput. Alleen een reconstructieve operatie, die in zijn land helaas nog niet mogelijk is, kan hem redden. Rolf wordt in mei in België verwacht.
  • De missie voor orthopedische chirurgie die begin juni in Kilwa, in het oosten van de DR Congo, zal worden uitgevoerd door een medisch team van vrijwilligers die gespecialiseerd zijn in deze discipline. Naast het opereren van kinderen met misvormingen of misvormde ledematen (armen/benen/voeten) zal deze missie het team in staat stellen zijn knowhow te delen met het lokale team voor opleidingsdoeleinden.

De inschrijvingen voor de 20 km door Brussel zijn gesloten, maar u kunt ons nog steeds een e-mail sturen om op onze wachtlijst te staan: 20km@keten-hoop.be

 

Deel dit bericht!

Over de auteur : admin


0 berichten

Gerelateerd bericht

  TOP